“Φτιαξε μόνος σου το πλυντήριο” VS “Aσ’ το στους επαγγελματίες”

Οι DIY (Do It Yourself ή στα ελληνικά: Φτιαξ’ το Μόνος Σου) επισκευές στο πλυντήριο ρούχων, μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνονται ως μια οικονομικά αποδοτική λύση, αλλά μπορούν να προκαλέσουν περισσότερο κακό παρά καλό.
Χωρίς την κατάλληλη γνώση κι εκπαίδευση οι DIY επισκευές μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στο πλυντήριό μας αλλά και να θέσουν σε κίνδυνο την προσωπική μας ασφάλεια.

Η σημασία της σωστής διάγνωσης

Πλυντήριο ρούχων χάλασε/επισκευή

Όταν το πλυντήριό μας δυσλειτουργεί, είναι δελεαστικό να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα και να προσπαθήσουμε να το επισκευάσουμε χωρίς να διαγνώσουμε πλήρως το πρόβλημα. Ωστόσο, μια λανθασμένη διάγνωση, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα άσκοπες επισκευές κι αχρείαστα έξοδα.
Μια επαγγελματική υπηρεσία Επισκευής Πλυντηρίου Ρούχων, σαν της Service-24, θα διαγνώσει σωστά το πρόβλημα και θα διασφαλίσει πως το πλυντήριο θα επισκευαστεί σωστά από την πρώτη φορά. 

Γιατί να βάλεις σε κίνδυνο την ασφάλεια σου; 

Πλυντήριο ρούχων χάλασε/επισκευή

Τα πλυντήρια ρούχων λειτουργούν με ρεύμα και νερό. Επικίνδυνος συνδυασμός, θα έλεγε κανείς, αν δεν τον διαχειριστούμε σωστά. Η προσπάθεια επισκευής του πλυντηρίου ρούχων μας, χωρίς τις κατάλληλες προφυλάξεις ασφαλείας, μπορεί να οδηγήσει σε ηλεκτροπληξία ή ακόμα και σε πλημμύρα μέσα στο σπίτι! 

Ακύρωση της Εγγύησης

Πλυντήριο ρούχων χάλασε/επισκευή

Τα περισσότερα πλυντήρια ρούχων συνοδεύονται από εγγύηση που καλύπτει επισκευές!
Ωστόσο, εάν προσπαθήσουμε να επισκευάσουμε μόνοι μας το πλυντήριο ρούχων μπορεί να χάσουμε την εγγύηση και να μην έχουμε κάλυψη για μελλοντικές εν δυνάμει επισκευές! 

Πότε να καλέσετε έναν επαγγελματία

Πλυντήριο ρούχων χάλασε/επισκευή

Εάν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε από τα ακόλουθα προβλήματα:

  • Παράξενοι θόρυβοι ή κραδασμοί
  • Διαρροές ή πλημμύρες
  • Αποτυχία έναρξης ή ολοκλήρωσης ενός κύκλου
  • Ηλεκτρολογικά θέματα
  • Λανθασμένος καθαρισμός ή αποστράγγιση


Θες να διαβάσεις περισσότερα για προβλήματα που δεν πρέπει να αμελήσεις;
ή
Μήπως το πλυντήριο σου κάνει θόρυβο;

Η πρόσληψη ενός επαγγελματία για την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων μας μπορεί στην αρχή να φαίνεται σαν επιπλέον έξοδο, αλλά μακροπρόθεσμα, μπορεί, πραγματικά, να μας εξοικονομήσει χρήματα και χρόνο!
Εμπιστέψου λοιπόν, την Επισκευή του Πλυντηρίου Ρούχων σου, στους επαγγελματίες της Service-24 και κάλεσε τώρα για να κλείσεις ραντεβού! 

Κλείσε Ραντεβού για Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

σε Λιγότερο από 1′