Επισκευή πλυντηρίου ρούχων: Τα 6 προειδοποιητικά σημάδια ότι χρειάζεστε

Το πλυντήριο ρούχων παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Κανείς δεν θέλει να μείνει χωρίς το πλυντήριο – ακόμα και για λίγες μέρες! Για να αποφύγετε αυτό το σενάριο, χρειάζεστε γρήγορη και αξιόπιστη επισκευη πλυντηριου εάν η συσκευή σας αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Οι προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσετε για επισκευη πλυντηριου

Όταν έρθει η ώρα για επισκευη πλυντηριου ρουχων, προτιμήστε να είστε προληπτικοί και να καλέσετε για επαγγελματική εξυπηρέτηση νωρίτερα παρά αργότερα. Αλλά πώς ακριβώς γνωρίζετε πότε ήρθε η ώρα για επισκευή;

Η εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης της Service24 σκιαγράφησε τα ακόλουθα προειδοποιητικά σημάδια που μπορείτε να αναζητήσετε κατά την αξιολόγηση της συσκευής σας. Εάν δείτε τις ακόλουθες προειδοποιητικές ενδείξεις, ήρθε η ώρα να καλέσετε τον αξιόπιστο τεχνικό σέρβις της Service24.

1. Η συσκευή κάνει θόρυβο

Οι οικιακές συσκευές δημιουργούν θόρυβο ακόμη και όταν λειτουργούν σωστά. Ο θόρυβος από τo πλυντήριο ρούχων συνήθως ξεθωριάζει στο παρασκήνιο, όπως ο λευκός θόρυβος. Εάν αρχίσετε να ακούτε ασυνήθιστους θορύβους, όπως δυνατό βουητό, κροτάλισμα ή χτύπημα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα εσωτερικά εξαρτήματα του πλυντηρίου σας να απαιτούν επισκευή.

2. Η συσκευή διαρρέει νερό

Εάν παρατηρείτε λακκούβα νερού στο κάτω μέρος του πλυντηρίου, είναι πιθανό ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σας. Το νερό που στέκεται γύρω από τις συσκευές σας μπορεί να προκύψει από ένα σπασμένο τμήμα, εσωτερική διαρροή ή μια χαλασμένη στεγανοποίηση. Επιπλέον, αυτό το νερό μπορεί συχνά να προκαλέσει ανάπτυξη μούχλας στη συσκευή σας εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά.

επισκευη πλυντηριου ρουχων

3. Η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά

Όταν μια οικιακή συσκευή λειτουργεί παράξενα, συχνά το παρατηρείτε απλά επειδή διακόπτει την καθημερινότητά σας. Για παράδειγμα, εάν τα ρούχα σας χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να στεγνώσουν από το συνηθισμένο, πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα. Ή τα ρούχα βγαίνουν με μία μυρωδιά μούχλας. Δώστε προσοχή σε αυτές τις δυσλειτουργίες και καλέστε τεχνικό πριν χαλάσει η συσκευή.

4. Λαμβάνετε έναν ασυνήθιστα υψηλό λογαριασμό

Εάν οι λογαριασμοί ρεύματος σας έχουν αυξηθεί πρόσφατα, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Εάν η συσκευή σας δυσκολεύεται και χρειάζεται επισκευή, μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερη ενέργεια, ή νερό για να λειτουργήσει. Η αναβολή της επισκευής δεν σας εξοικονομεί χρήματα μακροπρόθεσμα. Αντ ‘αυτού, μπορεί να αυξήσει τους λογαριασμούς σας και ακόμη και να σας θέσει σε κίνδυνο εάν το ηλεκτρικό σας σύστημα είναι υπερφορτωμένο ή εάν διαρρεύσει αέριο στο σπίτι σας. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το προειδοποιητικό σήμα, καλέστε σήμερα έναν τεχνικό.

επισκευη πλυντηριου

5. Το σπίτι σας αντιμετωπίζει προβλήματα ηλεκτροδότησης

Ένα άλλο επικίνδυνο προειδοποιητικό σημάδι ότι το πλυντήριο χρειάζεται επισκευή είναι η παρουσία προβλημάτων ρεύματος. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο “παίξμο” στα φώτα ή υπερτάσεις ισχύος όταν χρησιμοποιείτε το πλυντήριο, ήρθε η ώρα για επισκευή. Εάν συμβεί αυτό, κόψτε το ρεύμα απενεργοποιώντας τον διακόπτη σε αυτήν την περιοχή και καλέστε επαγγελματική βοήθεια.

6. Η συσκευή δεν ανάβει

Τέλος, εάν το πλυντήριό σας δεν ανάβει, είναι πλέον πασιφανές ότι απαιτεί επισκευή. Πριν καλέσετε επαγγελματική βοήθεια, κάντε κάποια απλή αντιμετώπιση προβλημάτων. Βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριό σας είναι συνδεδεμένο στην πρίζα, ο διακόπτης δεν έχει πρόβλημα και ότι τα φίλτρα ή οι αεραγωγοί δεν έχουν φράξει. Εάν η συσκευή εξακολουθεί να μην λειτουργεί σωστά, καλέστε τον επαγγελματία τεχνίτη σας

Αν η επισκευη πλυντηριου είναι αναπόφευκτη

Για όλα αυτά τα προβλήματα και αν δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε καλέστε μας άμεσα στη Service-24 κι ένας πιστοποιημένος τεχνικός θα βρεθεί άμεσα στο χώρο σας για να επισκευάσει το πλυντήριο σας.

Δες πως λειτουργούμε στην επισκευή πλυντηρίου