Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγος

Αν ψάχνεις άμεσα ηλεκτρολόγο στην Αθήνα για κάποια ηλεκτρολογική βλάβη ή θέλεις να ολοκληρώσεις κάποια ηλεκτρολογική εργασία στο σπίτι σου, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος.

Το Service-24 διαθέτει πιστοποιημένους ηλεκτρολόγους – πιο γρήγορους απ΄την σκιά τους – που θα επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη, σε μία από τις πιο οικονομικές τιμές που θα βρεις στην αγορά.

Με πείρα περισσότερη από 15 χρόνια σε ηλεκτρολογικές εργασίες έχουμε αντιμετωπίσει κάθε περίπτωση που μπορείς να φανταστείς και είμαστε βέβαιοι ότι θα λύσουμε το πρόβλημα που έχεις με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Ποια ηλεκτρολογική βλάβη θέλεις να επισκευάσεις;

Άμεσες ηλεκτρολογικές βλάβες, ηλεκτρολόγος αθήνα άμεσα, ηλεκτρολόγος τώρα

Εγκατάσταση Ηλεκτρολογικού Πίνακα (μονοφασικού, τριφασικού, κλιμακοστασίου), αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα, αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα

Αλλαγή ασφάλειας, σύνδεση κουζίνας, αλλαγή πρίζας, αλλαγή διακόπτη

Τοποθέτηση φωτιστικού, τοποθέτηση πρίζας, τοποθέτηση διακόπτη

Βλάβη τηλεφώνου, βλάβη ίντερνετ

Ηλεκτρολογική ανακαίνιση, ολόκληρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση

Αξιολογήσεις

Το 89% των πελατών μας που ολοκλήρωσαν μια εργασία με το Service-24, μας ξαναεμπιστεύεται και για τις υπόλοιπες εργασίες σπιτιού!

Γιατί εμάς;

Εξυπηρετούμε σε όλη την Αττική
Άμεση αποκατάσταση βλάβης
Πλήρως καταρτισμένοι αδειούχοι ηλεκτρολόγοι
Κλείνεις ραντεβού σε λιγότερο από 1 λεπτό
Διαθέσιμο Ραντεβού την Επόμενη Μέρα

(FAQ) Συχνές Ηλεκτρολογικές Βλάβες

Πέφτει ασφάλεια του πίνακα
Ίσως η πιο συχνή ηλεκτρολογική βλάβη. Όταν πέφτει η ασφάλεια του πίνακα συχνά, σημαίνει ότι χρειάζεσαι σίγουρα επαγγελματία ηλεκτρολόγο για να επισκευάσει την βλάβη, γιατί τρέφει αρκετούς κινδύνους αν γίνει από μη εξειδικευμένο επαγγελματία. Υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι που πέφτει η ασφάλεια του πίνακα. Συνήθως αφορούν κάποιου είδους βραχυκύκλωμα ή υπερφόρτωση μιας συγκεκριμένης γραμμής και σπανιότερα όταν το συνολικό φορτίο ξεπερνάει το όριο της παροχής. Μπορεί επίσης να οφείλεται σε καλώδια με φθορές, σε κάποια καμένη ασφάλεια ή να υπάρχει κάποια διαρροή ρεύματος. Για την ασφάλεια του σπιτιού σου είναι καλό πάντα να λαμβάνεις πάντα την γνώμη ενός επαγγελματία ηλεκτρολόγου για της βλάβες που αφορούν τον ηλεκτρολογικό πίνακα
Βλάβη τηλεφώνου / Βλάβη internet
Συνήθως οφείλεται σε κάποια αλλαγή τηλεφώνου που πραγματοποίησες πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα σε κάποια κακη σύνδεση ή βλάβη στην κεντρική καλωδίωση που φέρνει το σήμα από τον πίνακα στο σπίτι σου. Οι ηλεκτρολόγοι του Service-24.gr μπορούν να σε επαναφέρουν άμεσα online, κάλεσε μας για να επισκευάσουμε άμεσα και οικονομικά την βλάβη.
Βλάβη σε φωτιστικό ή Βλάβη σε διακόπτη
Αν δεν ανάβει ένα φωτιστικό ή τρεμοπαίζει μία λάμπα καλό είναι επισκευάσεις άμεσα τη βλάβη για μην διευρυνθεί. Συνήθως είναι μικροβλάβες που επισκευάζονται σχετικά εύκολα αλλά αν αφεθούν, μπορεί να επιβαρύνουν όλη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και να προκαλέσουν ακόμα και βραχυκύκλωμα. Καλόντας έγκαιρα ηλεκτρολόγο θα γλιτώσεις σίγουρα χρόνο και χρήματα.
Βραχυκύκλωμα
Μια από τις πιο επικίνδυνες βλάβες. Αν κάποιος διακόπτης ρίχνει το ρελέ ή μια και περισσότερες ασφάλειες, τότε υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να καλέσεις ηλεκτρολόγο το συντομότερο δυνατόν γιατί υπάρχει και κίνδυνος πυρκαγιάς.

Κλείσε Ραντεβού Τώρα