Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

με 12 μήνες Εγγύηση

Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

με 12 μήνες Εγγύηση

Στο Service-24 η επισκευή πλυντηρίου ρούχων συνοδεύεται από εγγύηση εργασίας διάρκειας 12 μηνών (εξαιρείται η βλάβη πλακέτας).

Η βεβαιότητα μας για την εγγύηση εργασίας που δίνουμε, πηγάζει από την εμπειρία 10 χρόνων του συνεργείου μας, που έχει αντιμετωπίσει και επισκευάσει κάθε πιθανή βλάβη πλυντηρίου ρούχων αλλά και στις 400 θετικές αξιολογήσεις που έχουμε λάβει στην πλατφόρμα του douleutaras.gr.

Το πιστοποιημένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να επισκευάσει, οποιαδήποτε μάρκα πλυντηρίου έχεις όπως

Aeg Ariston Bosch Brandt CANDY Candy Carad Crown Daewoo Delonghi Elco Electrolux Eskimo Finlux Haier Hoover Hot point-Ariston Indesit Korting Kuppersbusch. Lg Miele Morris Philco Pitsos Samsung Siemens Teka Whirlpool Zanussi.

Το 89% των πελατών μας που ολοκλήρωσαν μια εργασία με το Service-24, μας ξαναεμπιστεύεται και για τις υπόλοιπες εργασίες σπιτιού!

Το 89% των πελατών μας που ολοκλήρωσαν μια εργασία με το Service-24, μας ξαναεμπιστεύεται και για τις υπόλοιπες εργασίες σπιτιού!

Πως γίνεται η επισκευή πλυντηρίου ρούχων; Πως λειτουργούμε;

Κλείνοντας τηλεφωνικώς το ραντεβού ο έμπειρος τεχνικός μας, έρχεται στο χώρο σου εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, για την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων σου.

Με το που φτάσει εξετάζει τη βλάβη και σε ενημερώνει για όλες τις πιθανές λύσεις και εσύ αποφασίζεις την πιο συμφέρουσα για τη βλάβη του πλυντηρίου ρούχων σου.

Στη συνέχεια ο τεχνικός χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις, θα επισκευάσει το πλυντήριο ρούχων σου, με τον τρόπου που συμφωνήσατε, στην καλύτερη τιμή που θα έβρισκες.

(FAQ) Ποιες είναι οι πιο συχνές βλάβες ενός πλυντηρίου ρούχων;

Τι λένε για εμάς;

Γιατί εμάς;

Εξυπηρετούμε σε όλη την Αττική
Προσφέρουμε εγγύηση εργασίας 12 μηνών για τις επισκευές μας (εξαιρούνται οι βλάβες πλακέτας)
Έχουμε περισσότερες από 400 ⭐⭐⭐⭐⭐ αξιολογήσεις στην πλατφόρμα του δουλευταράς
Από τα κορυφαία συνεργεία στην μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών Douleftaras.gr
Αναλαμβάνουμε για επισκευή όλες τις μάρκες ηλεκτρικής κουζίνας

Κλείσε Ραντεβού Τώρα