Καθαρισμός Κλιματιστικού: Εισπνέεις αυτά που δε φιλτράρει

Έχετε την αίσθηση πως κάτι δεν είναι σωστό με την ποιότητα του αέρα στο σπίτι; Η αίσθηση αυτή ίσως οφείλεται στα βρώμικα φίλτρα αέρα του κλιματιστικού.
Ας δούμε πως τα βρώμικα φίλτρα επηρεάζουν την υγεία μας και τι μπορείτε να κάνετε για να τα διατηρήσετε καθαρά.

1. Μαζεύουν τη Σκόνη:

Το φίλτρο του κλιματιστικού σας ουσιαστικά παγιδεύει και εξουδετερώνει τα σωματίδια σκόνης σαν ένας νίντζα. Φροντίζοντας να κρατάτε τα φίλτρα σας καθαρά, εξασφαλίζετε ότι αυτά τα μικρά ενοχλητικά σωματίδια δεν θα εισβάλλουν στο αναπνευστικό σας.

2. Αν δε γίνει Καθαρισμός Κλιματιστικού Δεν Κρατάει τα Αλλεργιογόνα:

Βρώμικα Φίλτρα

Ακούστε προσεκτικά, όσοι πάσχετε από αλλεργίες! Τα καθαρά φίλτρα κλιματιστικού λειτουργούν ως αποτελεσματική άμυνα κατά των αλλεργιογόνων. Παγιδεύουν τα ενοχλητικά σωματίδια, τη γύρη και τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων, εμποδίζοντας την κυκλοφορία τους σε όλο το σπίτι.
Φανταστείτε να αναπνέετε ελεύθερα χωρίς τον συνεχή κνησμό και τα κόκκινα μάτια. Ήρθε η ώρα να αποκαταστήσετε την άνεσή σας!

3. Η Μάχη για Πιο Καθαρό Αέρα:

Καθαρισμός Κλιματιστικού

Καθαρά φίλτρα σημαίνουν καθαρό αέρα! Με το να αφαιρούν αέριους ρύπους, όπως σπορούς μούχλας και βακτήρια, αυτά τα φίλτρα διασφαλίζουν έναν πιο υγιεινό χώρο διαβίωσης. Συμβάλλουν στο να κραταμε το σπίτι μας καθαρό και άνετο!

“Ναι, αλλά τι να κάνω;”

Βρώμικα Φίλτρα

Αν τα φίλτρα είναι βρώμικα, υπάρχει μια πιθανότητα να μην έχει γίνει και γενική Συντήρηση Κλιματιστικού, δηλαδή επαγγελματικός καθαρισμός της εξωτερικής και εσωτερικής μονάδας. Οι ειδικοί, όμως, είναι εδώ!
Στη Service-24, είμαστε υπερήφανοι για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Συντήρησης και Επισκευής Κλιματιστικών.

Εμπιστευτείτε τις πάνω από 300 5-στερες αξιολογήσεις μας στη Google και το μεράκι μας για το αντικείμενο -με τα δεκάδες άρθρα στην ιστοσελίδα μας- !

Κλείσε Ραντεβού για Καθαρισμό Κλιματιστικού

σε Λιγότερο από 1′