Προληπτικη συντηρηση του κλιματιστικου: Ποια τα πλεονεκτήματα

Τα κλιματιστικά υπόκεινται σε τεράστια φθορά και καταπόνηση με την πάροδο του χρόνου, ειδικά σε μέρη που αντιμετωπίζουν ακραίες καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες ή όταν χρησιμοποιούνται και το καλοκαίρι και τον χειμώνα. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό τον έχεις, η προληπτικη συντήρηση κλιματιστικου χρειάζεται για να συνεχίσει να λειτουργεί με κορυφαία απόδοση.

Η καλύτερη στιγμή για να προγραμματίσετε τη συντήρηση κλιματιστικού είναι πριν από την έναρξη της περιόδου ψύξης ή θέρμανσης. Ωστόσο, μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους για να αποφευχθούν βλάβες και να διατηρηθεί η αποτελεσματική λειτουργία της μονάδας σας.


Η προληπτικη συντηρηση κλιματιστικου είναι ένα κρίσιμο στοιχείο. Στην Service24, κατανοούμε ότι ο καλά συντηρημένος εξοπλισμός παρέχει καλύτερο έλεγχο της υγρασίας και κοστίζει πολύ λιγότερο στη λειτουργία του.

προληπτικη συντηρηση κλιματιστικου

Η αύξηση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού έχει επίσης γίνει υψηλότερη προτεραιότητα για πολλούς ανθρώπους. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να παρακολουθείτε το σύστημά σας AC. Ένα καλά συντηρημένο σύστημα είναι ένα υγιές σύστημα με λιγότερη φθορά και χαμηλότερο κόστος χρήσης.

Οι τεχνικοί μας είναι πεπειραμένοι και κάθε φορά που πηγαίνουν σε έναν έλεγχο για κλιματιστικό το επιθεωρούν το κλιματιστ

  • Ελέγχουμε τα φίλτρα αέρα
  • Επιθεωρούμε τον κινητήρα και τον τροχό του ανεμιστήρα
  • Ελέγχουμε τον θερμοστάτη για ακρίβεια
  • Ελέγχουμε τη ροή του αέρα
  • Επιθεωρούμε το σύστημα αγωγών για διαρροές αέρα και μούχλα
  • Ελέγχουμε τα επίπεδα ψυκτικού υγρού

Τι προσφέρουν όλα αυτά;

  • Περισσότερη άνεση. Τα εμπόδια και οι περιορισμοί επηρεάζουν αρνητικά την άνεση και την απόδοση του συστήματος. Ο εσωτερικός αέρας μπορεί να μείνει στάσιμος και τα αυξανόμενα επίπεδα υγρασίας θα κάνουν το περιβάλλον να αισθάνεται θολό και άβολο.
  • Χαμηλότερο κόστος επισκευής. Η συντήρηση εναλλασσόμενου ρεύματος έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει μικρά προβλήματα προτού διαταράξουν τη λειτουργία του συστήματος. Τα φθαρμένα εξαρτήματα μπορούν να ασκήσουν πρόσθετη πίεση σε άλλα εξαρτήματα, γεγονός που τα αναγκάζει να αντισταθμίσουν το έλλειμμα. Οι απροσδόκητες επισκευές είναι δαπανηρές και ενοχλητικές, ειδικά όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι έντονη.
  • Μειωμένο ενεργειακό κόστος. Οι τεχνικοί μας θα διασφαλίσουν ότι ο εξοπλισμός του κλιματισμού σας είναι βαθμονομημένος ώστε να λειτουργεί με τη βέλτιστη απόδοση. Εξετάζουμε επίσης το σύστημα διανομής αέρα σας για διαρροές αγωγών, περιμετρικές διεισδύσεις και τυχόν πρόσθετα δομικά προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν τη συνολική απόδοση.
  • Βελτιωμένη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού. Το κλιματιστικό που συντηρείται τακτικά θα συγκεντρώσει λιγότερες ώρες λειτουργίας, αλλά εξακολουθεί να παρέχει την ίδια συνολική παροχή. Με την πάροδο του χρόνου, τα εσωτερικά μέρη που παραμένουν βρώμικα και αλλοιωμένα αναγκάζονται να εργάζονται περισσότερο και σκληρότερα για να ανταποκριθούν στο εσωτερικό φορτίο. Οι εποχιακές ρυθμίσεις βοηθούν στη μείωση της φθοράς στα εσωτερικά εξαρτήματα, γεγονός που θα παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας.

Τι περιλαμβάνει η συντήρηση Κλιματιστικού με το Service-24.gr με μόνο 15€

Κλείσε Ραντεβού για Συντήρηση Κλιματιστικού

σε Λιγότερο από 1′