Πλυντηρια ρουχων: Αυτά τα λάθη που κάνεις μπορούν να το καταστρέψουν!

Τα πλυντηρια ρούχων είναι ένα αναπόφευκτο μέρος των οικιακών συσκευών μας που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Η επιλογή του σωστού μπορεί να είναι επίπονη διαδικασία για την ανάλυση όλων των παραγόντων που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ένα πλυντήριο της προτίμησής σας. Τα πλυντηρια ρουχων διαθέτουν διαφορετικά είδη χωρητικότητας, χαρακτηριστικών, λειτουργιών και φορτίων. Αυτό σημαίνει ότι το καθένα απαιτεί διαφορετικό είδος φροντίδας και γι’ αυτό παρακάτω παραθέτουμε μερικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε να προκαλέσετε βλάβη στο πλυντήριό σας:

1. Μη χρησιμοποιείτε πολύ απορρυπαντικό

Πολλοί πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας περισσότερο απορρυπαντικό, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα της πλύσης. Ωστόσο, αυτό είναι ψευδές, ακόμη και οι κατασκευαστές το λένε. Η χρήση πολύ απορρυπαντικού προκαλεί μόνο κακό. Όχι μόνο στα ρούχα σας αλλά και στη μηχανή σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα, όπως η υπερβολική ποσότητα αφρού που μπορεί να εμποδίσει την αποστράγγιση. Αυτό σημαίνει ότι το απορρυπαντικό δεν θα μπει στα ρούχα σας με αποτέλεσμα να παραμείνουν βρώμικα. Δεν θα θέλατε, λοιπόν, αποφύγετε τη χρήση πολύ απορρυπαντικού.

2. Πλύνετε τα ευαίσθητά σας σε ειδικές σακούλες

πλυντηρια ρουχων

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, τα περισσότερα προβλήματα που σχετίζονται με τα πλυντηρια ρουχων αφορούν τον κάδο. Τείνουμε να χάνουμε τα μικρά μας αντικείμενα που απλώς πιάνονται στο φίλτρο με αποτέλεσμα να σπάσουν. Λοιπόν, συνιστάται να χρησιμοποιείτε μια τσάντα πλυσίματος για να διατηρείτε τα ρούχα σας ασφαλή και ευαίσθητα.

3. Καθαρίστε το φίλτρο

Όλοι γνωρίζουμε το γεγονός ότι τα φίλτρα στο πλυντήριο παίζουν βασικό ρόλο. Συλλέγουν μικροαντικείμενα και μικροπράγματα, όπως νομίσματα, σκουπίδια, ίνες και άλλα. Συνιστάται να καθαρίζετε το φίλτρο τέσσερις έως πέντε φορές το χρόνο ή εάν υπάρχει άσχημη μυρωδιά. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος προβλήματος, μπορείτε να προσλάβετε επισκευή πλυντηρίου ρούχων μαζί μας στην Service24!

4. Εγκατάσταση με λάθος τρόπο

Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε πάντα εσείς υπεύθυνοι για μια βλάβη, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ρυθμίζουμε το μηχάνημα. Κατά την τελευταία φάση, ο κάδος περιστρέφεται αρκετά γρήγορα προκαλώντας το κούνημα του μηχανήματος. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι είτε το δάπεδο δεν είναι επίπεδο είτε οι βίδες μεταφοράς είναι ακόμα στο μηχάνημα.

5. Μη φορτώνετε τον κάδο

πλυντηρια ρουχων

Ακόμα κι αν έχετε ένα τεράστιο σωρό από ρούχα, αποφύγετε την υπερφόρτωση του μηχανήματος. Πρέπει να καταλάβετε ότι κάτι τέτοιο δεν θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε όλα τα ρούχα σας σωστά και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αντίθετα, δεν θα είναι πολύ καθαρά και το μηχάνημα θα μειώσει τη διάρκεια ζωής. Ο ιδανικός τρόπος φόρτωσης είναι να τοποθετήσετε τα ¾ του κάδου για βαμβάκι και λινό, και για μαλλί μπορείτε να φορτώσετε το 1/3 της μηχανής.βλάβη πλυντηρίου ρούχων

Κλείσε Ραντεβού Για Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων σε Λιγότερο από 1′