Φούρνος: 3 συμβουλές για να τον ετοιμάσεις για τις γιορτές!

προετοιμασία φούρνος

Είναι επίσημο! Το Χριστούγεννα είναι εδώ. Η περίοδος των γιορτών είναι προ των πυλών και ΤΩΡΑ είναι η ώρα να ετοιμαστεί ο φούρνος σας για την επόμενη οικογενειακή σας γιορτή! Δυστυχώς, τα περισσότερα προβλήματα με τους φούρνους δεν γίνονται αντιληπτά μέχρι να είναι πολύ αργά. Ακολουθήστε αυτές τις 3 χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγετε την καταστροφή!

1. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή αυτοκαθαρισμού, φροντίστε να το κάνετε πολύ πριν τις διακοπές.

Η υψηλή θερμοκρασία της λειτουργίας αυτοκαθαρισμού στον φούρνο σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τον φούρνο σας. Γενικά, ένα καθημερινό οικιακό απολιπαντικό και ένα αξιοπρεπές σφουγγάρι καθαρισμού μπορούν εύκολα να καθαρίσουν τις περισσότερες βρωμιές. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή αυτοκαθαρισμού, φροντίστε να το κάνετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την επόμενη μεγάλη συγκέντρωση, ώστε να έχετε άφθονο χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν καλά. Εάν παρατηρήσετε ότι ο φούρνος σας δεν ολοκληρώνει τον κύκλο καθαρισμού του ή ότι δεν θα ξεκλειδώσει, μην προσπαθήσετε να πιέσετε την κλειδαριά. Καλέστε μας στη Service24 και μπορούμε να στείλουμε αμέσως έναν τεχνικό για να δει τον φούρνο σας.

2. Η τέχνη της προθέρμανσης

φούρνος

Πολλοί φούρνοι δεν φτάνουν στη σωστή θερμοκρασία όταν ειδοποιεί η υπενθύμιση προθέρμανσης και αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά την ποιότητα του αποτελέσματος του πιάτου σας. Η προθέρμανση μπορεί εύκολα να αλλάξει από φούρνο σε φούρνο, ειδικά εάν το θερμαντικό στοιχείο σας είναι εκτεθειμένο ή κρυμμένο. Οι περισσότεροι φούρνοι χρειάζονται τουλάχιστον 20 λεπτά για να ζεσταθούν στη βέλτιστη θερμοκρασία τους. Μην αφήσετε τον φούρνο σας να σας ξεγελάσει. Aντίθετα, προσέχετε το ρολόι.

3. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του φούρνου σας

προετοιμασια φούρνος

Μπορεί να χρησιμοποιείτε έναν φούρνο που δεν είστε εξοικειωμένοι ή που έχετε δει πολλά χρόνια χρήσης, επομένως η σωστή ρύθμιση του φούρνου σας είναι απολύτως απαραίτητη για την επιτυχία των διακοπών. Δοκιμάστε αυτόν τον διασκεδαστικό και απλό τρόπο για να δοκιμάσετε τη θερμοκρασία του φούρνου σας.

  • Πάρτε ένα φλιτζάνι ζάχαρη και ρίξτε το σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο.Βάλτε το ταψί στο φούρνο σας και ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 180 βαθμούς.
  • Μετά από μία ώρα, η ζάχαρη πρέπει να είναι ακόμα σε μορφή σκόνης στους 180 βαθμούς. Αν έχει αρχίσει να λιώνει, τότε ο φούρνος σας είναι πολύ ζεστός.
  • Ρυθμίστε το φούρνο σας στους 200 βαθμούς και σε 15 λεπτά η ζάχαρη πρέπει να λιώσει εντελώς. Αν δεν έχει, τότε ο φούρνος σας είναι πολύ κρύος.
  • Εάν ο φούρνος σας είναι πολύ ζεστός ή πολύ κρύος, καλέστε μας και κλείστε άμεσα ραντεβού!.


επισκευή φούρνου

Κλείσε Ραντεβού Για Επισκευή Φουρνού σε Λιγότερο από 1′