Κλιματιστικό: Απομάκρυνε αυτά τα 5 επικίνδυνα βακτήρια άμεσα!

Επισκευή Κλιματιστικού

Ο τακτικός καθαρισμός και η απολύμανση στο κλιματιστικό είναι ζωτικής σημασίας για ένα καθαρότερο, πιο υγιεινό περιβάλλον και με βελτιωμένη ποιότητα αέρα. Μύκητες, μούχλα, ωίδιο, ανθρώπινο DNA, τρίχωμα κατοικίδιων ζώων και πολλά δυσάρεστα σωματίδια μπορούν να συσσωρευτούν μέσα στο σύστημα και να προκαλέσουν ανησυχίες για την υγεία στην οικογένειά σας. Αυτοί οι μικροβιακοί ρύποι διασκορπίζονται μέσα στο σπίτι σας κάθε φορά που ενεργοποιείτε το κλιματιστικό σας. Προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις σε εσάς και την οικογένειά σας. Για να αποτρέψετε την εισβολή αυτών των ρύπων, πρέπει να τους διώξετε από τη μονάδα του κλιματιστικού σας.

Εδώ είναι τα 5 πράγματα που κάνουν κακό στην υγεία σας από το Air Condition σας:

1. Μούχλα στο κλιματιστικό

κλιματιστικό

Η μούχλα αναπτύσσεται όταν υπάρχει υγρασία από υψηλή υγρασία ή διαρροή που μένει ακάθαρτη. Δεδομένου ότι η λειτουργία ενός κλιματιστικού είναι να απλώνει δροσερό ή ζεστό αέρα σε όλο το δωμάτιο, τα σπόρια μούχλας θα διανεμηθούν σε όλο το χώρο και το σπίτι σας θα μολυνθεί. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα είναι να ελέγξετε την υγρασία και να την αποτρέψετε να συμβεί ξανά επικοινωνώντας με έναν Τεχνικό της Service24.

2. Ωίδιο (Είδος μούχλας)

Εάν το φίλτρο σας είναι φραγμένο, βρώμικο ή υπερβολικά εκτεθειμένο στην υγρασία, το ωίδιο θα αρχίσει να αναπτύσσεται. Εάν η μονάδα του κλιματιστικού σας μυρίζει σαν μούχλα, είναι καιρός να κάνετε καθαρισμό για να βεβαιωθείτε ότι η μυρωδιά δεν θα επανέλθει.

3. Μύκητες

κλιματιστικο

Οι μύκητες είναι το πιο σημαντικό συστατικό βιοαεροζόλ του εσωτερικού αέρα που σχετίζεται με μολυσμένα συστήματα κλιματισμού. Αυτοί οι μύκητες εσωτερικού χώρου μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες και άσθμα. Οι λεκάνες αποστράγγισης, τα πηνία ψύξης και οι λεκάνες νερού είναι οι πιο κοινές θέσεις ανάπτυξης μυκήτων όταν υπάρχει στάσιμο νερό. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το είδος προβλήματος με το σύστημά σας AC, χρειάζεστε έναν βαθύ και σχολαστικό καθαρισμό της μονάδας AC.

4. Βακτήρια

Η βροχή και οι υψηλές θερμοκρασίες μετατρέπουν τα κλιματιστικά σε τόπους αναπαραγωγής βακτηρίων. Όπως η μούχλα, τα βακτήρια μπορούν επίσης να ευδοκιμήσουν στην υγρασία. Όταν βρίσκονται σε μεγάλες συγκεντρώσεις, τα βακτήρια μπορούν να προκαλέσουν άσθμα, αλλεργίες και άλλες αναπνευστικές δυσκολίες.

5. Ανθρώπινο DNA και κύτταρα δέρματος

κλιματιστικο 3

Οι άνθρωποι αποβάλλουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος κάθε μέρα καθώς το δέρμα ανανεώνεται και αυτά τα κύτταρα του δέρματος γίνονται σκόνη μέσα στο σπίτι. Όταν η σκόνη γίνει μέρος της ροής αέρα του κλιματιστικού σας, θα συσσωρευτεί και θα επηρεάσει τη διαδικασία ψύξης. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να αυξήσει τη χρήση ενέργειας και θα μειώσει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Εάν δεν έχετε προγραμματίσει ακόμη τη συντήρηση κλιματιστικού σας τότε στην Service24 θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε πανεύκολα στη διαδικασία και με άμεσο ραντεβού!