Καθαρισμός Τζακιού: Απέφυγε τους Κρυφούς Κινδύνους

Γιατί ο Καθαρισμός Τζακιού να σ’ ενδιαφέρει; Φαντάσου τον ήχο του ξύλου που καίγεται στο τζάκι σου καθώς χαλαρώνεις στα ζεστά μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Τώρα σκέψου το σπίτι σου να ξεκινήσει να γεμίζει με καπνό. Δεν φανταζόσουν έτσι το βραδάκι σου..

Για να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή κι ευχάριστη εμπειρία με το τζάκι, πρέπει και να το προετοιμάσουμε ανάλογα για να μη τρέχουμε όταν θέλουμε να ηρεμήσουμε!

Κίνδυνος φωτιάς και καπνού

Καθαρισμός Τζακιού

Σύμφωνοι: Τα τζάκια δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα στα σπίτια μας. Φέρνουν τις οικογένειες μας πιο κοντά και προσφέρουν άνεση τους χειμερινούς μήνες!
Αλλά: Ένας σπινθήρας να πετάξει και το συσσωρευμένο κρεόζωτο, μια εύφλεκτη ουσία παρόμοια με πίσσα που μπορεί να οδηγήσει σε φωτιά στην καμινάδα. Δεν εξαφανίζεται από μόνο του -> συσσωρεύεται -> σκληραίνει -> συσσωρεύεται περισσότερο πάνω από τη παλιά στρώση. Μόνο με σωστό καθαρισμό μπορείς να το απομακρύνεις.

Κίνδυνος βλάβης στην καμινάδα

Σύμφωνοι: Η καμινάδα είναι σχετικά καινούργια, δεν περιμένεις να έχει σημαντικές φθορές πόσο μάλλον ζημιές.
Αλλά: Οι σοβαρές καιρικές συνθήκες μπορούν γρήγορα να επηρεάσουν την καμινάδα, πολύ πριν φτάσει σε μεγάλη ηλικία. Στην Service-24 ΠΡΩΤΑ επιθεωρούμε την καμινάδα για να εντοπίσουμε τυχόν πιθανά προβλήματα και ΜΕΤΑ την καθαρίζουμε!

Κίνδυνος κάπνας και ρύπων στο σπίτι

Καθαρισμός Τζακιού

Σύμφωνοι: Το τζάκι δεν καπνίζει και πολύ, ίσα που το αντιλαμβάνεσαι δηλαδή.
Αλλά: Κάθε φορά που ανάβεις το τζάκι οι ρύποι δεν εξαφανίζονται, μεγάλο μέρος αυτών “κάθονται” πάνω από τους παλιούς με αποτέλεσμα όλο και να αυξάνονται σε όγκο και όλο και να μικραίνει η διατομή της καμινάδας. Από που θα βγει ολος αυτός ο καπνός; Κι άμα δεν βγει, που θα πάει; Στην θέση σου θα έλεγχα τους ανιχνευτές καπνού και μονοξειδίου το άνθρακα στο δωμάτιο.

Επαγγελματικός Καθαρισμός Τζακιού

Καθαρισμός Τζακιού

Εδώ είναι που ενεργούμε εμείς. Η ομάδα μας από ειδικούς ειδικεύεται στον καθαρισμό τζακιού. Διαθέτουμε τα απαραίτητα εργαλεία και τη γνώση για να πραγματοποιήσουμε μια προσεκτική διαδικασία, εξασφαλίζοντας ότι το τζάκι σας είναι ασφαλές για χρήση.

Πώς να Προγραμματίσω τον Καθαρισμό του Τζακιού;

Η κράτηση ενός επαγγελματικού καθαρισμού τζακιού είναι εύκολη. Απλά τηλεφωνήστε μας, κι εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το σπίτι σας πιο ασφαλές, πιο ζεστό και πιο ευχάριστο.

Εμπιστευτείτε τις πάνω από 300 5-στερες αξιολογήσεις μας στη Google και το μεράκι μας για το αντικείμενο -με τα δεκάδες άρθρα στην ιστοσελίδα μας και τα δεκάδες βίντεο στο YouTube page μας!

Κλείσε Ραντεβού για Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα

σε Λιγότερο από 1′