Αντικείμενα που Βλάπτουν το Πλυντήριο σας

Βλάβη-Πλυντήριο; Τι έγινε αυτή τη φορά;
Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να διατηρούμε τα ρούχα μας καθαρά και φρέσκα! Οι κίνδυνοι, όμως, για το πλυντήριο μας, μπορεί να κρύβονται στα πιο απίθανα σημεία! Μικρά, άκακα – ‘γλυκούλια’ ακόμη-ακόμη – αντικείμενα μπορούν να είναι η νέμεσις του πλυντηρίου. Για να δούμε κάποια από αυτά!

1. Νομίσματα και Μικρά Αντικείμενα

Βλάβη Πλυντήριο

Όλοι έχουμε ξεχάσει λίγα ψιλά ή κάποιο εφεδρικό κλειδί σε κάποια τσέπη. Συνήθως τα βρίσκουμε στην εσοχή του λάστιχου μόλις ανοίγουμε την πόρτα – κατάλαβες ποια εννοώ, έτσι; – Τα πράγματα δεν είναι απαραίτητο πως θα πηγαίνουν πάντα έτσι, όμως. Μπορεί να χαλάσουν την αντλία αποστράγγισης αν περάσουν το φίλτρο ή και να κολλήσουν στην αποχέτευση του πλυντηρίου κι άρα να μπλοκάρουν και το νερό. Άσε που μπορεί να φθείρουν και το γυαλί της πόρτας.

2. Βρεφικά Καλτσάκια

Βλάβη Πλυντήριο

Οι κάλτσες, γενικά, τείνουν να εξαφανίζονται, σχεδόν, μαγικά – ειδικά μετά το πλύσιμο τους, περίεργο έτσι; Με τα βρεφικά καλτσάκια τα πράγματα, όπως γνωρίζει ο οποιοσδήποτε γονιός, είναι ακόμα χειρότερα. Είναι τόσο μικροσκοπικά που μπορούν να αναρροφηθούν στους σωλήνες και τις εσοχές εξαερισμού του πλυντηρίου. Έτσι μπορεί να φράξουν το μηχάνημα που με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε πλημμύρες και δαπανηρές επισκευές.

3. Παιχνίδια και Μικρά Πλαστικά

Βλάβη Πλυντήριο

Αν έχετε μικρά παιδιά, παιχνίδια ή πλαστικά κομμάτια μπορεί να βρεθούν κατά λάθος με τα ρούχα. Τα προβλήματα παρόμοια, με τις 2 παραπάνω περιπτώσεις… Δεν ταιριάζουν καλά με το πλυντήριο σας, προκαλώντας αποφράξεις κι άλλα προβλήματα. Προσέξτε και καθαρίστε τα ρούχα από τις εκπλήξεις των μικρών.

4. Περισσότερο Απορρυπαντικό και Μαλακτικό

Βλάβη Πλυντήριο

Αφού το απορρυπαντικό καθαρίζει τα ρούχα τότε: Περισσότερο σημαίνει καλύτερο! Τι; Όχι; Για κάποιους λόγους υπάρχουν οι συνιστώμενες ποσότητες. Ένας από αυτούς είναι η προστασία του πλυντηρίου. Η χρήση υπερβολικού απορρυπαντικού μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα, όπως ο υπερβολικός αφρός που μπορεί να εμποδίσει την αποστράγγιση.

Συμπεράσματα

Βλάβη Πλυντήριο

Στατιστικά και μόνο βλέπουμε πως το 50% των προβλημάτων που παρουσιάσαμε συμβαίνουν επειδή έχουμε μικρά παιδιά στο σπίτι, οπότε το “Κάνε παιδιά να δεις καλό” μας βρίσκει λίγο δύσπιστους 😂 Κάνουμε πλάκα φυσικά! Με λίγο προσοχή στο τι μπαίνει στο πλυντήριο και συστηματική του συντήρηση μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια μακρά διάρκεια για το μηχάνημα! Για να μπορούμε να πούμε στο ‘Βλάβη; Πλυντήριο;’ -> “Δεν τον ξέρω τον κύριο!”


Εμπιστευτείτε τις πάνω από 300 5-στερες αξιολογήσεις μας στη Google και το μεράκι μας για το αντικείμενο -με τα δεκάδες άρθρα στην ιστοσελίδα μας και τα δεκάδες βίντεο στο YouTube page μας!

Κλείσε Ραντεβού για Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

σε Λιγότερο από 1′