Αγορά πλυντηρίου ρούχων: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν την

κατανάλωση πλυντηρίου ρούχων

Αν ψάχνετε για αγορά πλυντηρίου ρούχων, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις ανάγκες σας και τι είδους μηχανήματα υπάρχουν εκεί έξω. Έτσι, πριν βγείτε για να φέρετε ένα πλυντήριο στο σπίτι, εδώ είναι 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το μηχάνημα που αγοράζετε.

1. Είναι ημιαυτόματο ή πλήρως αυτόματο μηχάνημα;

Αυτό θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες και τους περιορισμούς του προϋπολογισμού σας. Είναι καλό να ψάξετε την αγορά πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση η οποία να ταιριάζει 100% στις ανάγκες σας.

2. Ρυθμίσεις πλύσης

αγορά πλυντηρίου ρούχων

Πολλά πλήρως αυτόματα πλυντήρια ρούχων προσφέρουν διάφορα προγράμματα για διαφορετικές πλύσεις, όπως ευαίσθητο πλύσιμο ή πλύσιμο μαλλιού. Ορισμένες μπορούν να προσαρμοστούν και μπορείτε ακόμη και να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις για να τις έχετε στη διάθεσή σας. Τι είδους χαρακτηριστικά αναζητάτε;

3. Κύκλος περιστροφής

Ανάλογα με το ύφασμα και τον τύπο των ρούχων που θέλετε να πλύνετε, ο κύκλος περιστροφής, που υποδηλώνεται με τις στροφές ανά λεπτό (σ.α.λ.) είναι σημαντικός. Τα ευαίσθητα πρέπει να περιστρέφονται μόνο σε έναν κύκλο 300-500rm, ενώ τα πιο ανθεκτικά ρούχα μπορούν να φτάσουν τις 1000 σ.α.λ.

4. Αποδοτικότητα

Πόσο αποδοτικό είναι το πλυντήριο σας όταν πρόκειται για εξοικονόμηση ενέργειας και νερού; Ένα οικονομικό πλυντήριο σημαίνει εξοικονόμηση μακροπρόθεσμα.

5. Μέγεθος

αγορά πλυντηρίου ρούχων

Τα πλυντήρια άνω φόρτωσης τείνουν να είναι στενότερα από τα πλήρως αυτόματα πλυντήρια ρούχων εμπρός φορτίου. Πρέπει να βάλετε το πλυντήριο σας σε μια στενή γωνία; ή μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τον επιπλέον χώρο και χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο πλυντήριο ρούχων για μεγαλύτερα φορτία, το οποίο μας οδηγεί στο επόμενο σημείο.

6. Ικανότητα φόρτωσης

Εάν έχετε μια μεγάλη οικογένεια, θα θέλετε ένα πλυντήριο ρούχων που μπορεί να πάρει περισσότερα ρούχα, σε αντίθεση με ένα άτομο με μια μικρή οικογένεια ή ένα μόνο άτομο.

7. Έχει στεγνωτήριο;

Εάν ζείτε μια πολυάσχολη ζωή και δεν έχετε χρόνο να κάνετε το άπλωμα, ένα πλυντήριο ρούχων με ενσωματωμένο στεγνωτήριο μπορεί να είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

8. Υλικό του κάδου

Το υλικό του τυμπάνου του πλυντηρίου μπορεί να έχει ποικιλίες, όπως πλαστικό, ανοξείδωτο ατσάλι ή ακόμη και σμάλτο από πορσελάνη, με τον χάλυβα να είναι η πιο ακριβή έκδοση και η πιο ανθεκτική. Επίσης, το σμάλτο είναι ίσως λιγότερο ανθεκτικό από τα άλλα υλικά, ακόμη και αν είναι φθηνότερο.

9. Είναι άνω ή εμπρός φόρτωσης;

Υπάρχουν διάφορα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για πλυντήρια άνω και μπροστινού φορτίου τα οποία όπως προείπαμε το ένα είναι ο χώρος που πιάνουν στο μπάνιο σας ή τη χρήση που θέλετε να κάνετε. Μία έρευνα θα σας λύσει τις απορίες.

10. Έχει πρόπλυση;

Εάν έχετε παιδιά που τους αρέσει να γίνονται ακατάστατα ή έχετε πολλούς σκληρούς λεκέδες, ίσως θελήσετε να επενδύσετε σε ένα πλυντήριο ρούχων με κύκλο πρόπλυσης.

Τελειώσατε με την αγορά πλυντηρίου ρούχων; Με ‘γειά σας! Εάν προκύψει κάτι και έχετε κάποιο πρόβλημα εμείς στη Service-24 είμαστε δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη!