Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα: Ξέρατε ότι Χαρίζετε 40€ στη ΔΕΗ;

Μην χαρίζετε έτσι απλά χρήματα.

Συντήρηση Ηλιακού θερμοσίφωνα

Καλά διαβάσατε με μια σωστή συντηρηση ηλιακου θερμοσιφωνα, ένας ηλιακός θερμοσίφωνας 160L μιας 4μελούς οικογένειας εξοικονομεί περίπου 40€/χρόνο!

Επίσης οι περισσότεροι κατασκευαστές ηλιακών απαιτούν την συντήρηση του ηλιακού ανά 2 χρόνια το πολύ για να ισχύει η 5ετής και 10ετής εγγύηση που δίνουν.. Συγκεκριμένα, ορίζουν ότι ο έλεγχος πρέπει να γίνεται από αδειούχο τεχνικό, να αντικαθίσταται οπωσδήποτε το ανόδιο μαγνησίου και να συμπληρώνεται το αντιψυκτικό υγρό (αντιδιαβρωτικό) του κλειστού κυκλώματος του συλλέκτη.

Μόνο τότε ισχύει η εγγύηση του κατασκευαστή. 

συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα

Πότε πρέπει να γίνεται συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα;

Αν έχετε να κάνετε 2 ή περισσότερα χρόνια συντήρηση ηλιακού αυξάνετε τις πιθανότητες να χαλάσει αλλά μπορεί να έχετε μείωση έως -50% στην απόδοσή του! Η βέλτιστη λύση είναι να γίνεται κάθε 2 χρόνια το πολύ, έτσι ο θερμοσίφωνας εκτός την εξοικονόμηση ενέργειας, θα έχει σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, που μπορεί να φτάσει τα 20-25 έτη.


Τι κερδίζετε τελικά με την συντήρηση;

Με λίγα λόγια μία 4 μελής οικογένεια εξοικονομεί περίπου 40€ τον χρόνο σε ρεύμα, αλλά κυρίως διασφαλίζει τη μακροζωία του Ηλιακού θερμοσίφωνα σε περισσότερα από 15 χρόνια.

Το ποσό που εξοικονομείτε στη διάρκεια 15 χρόνων, φτάνει για να αγοράσετε έναν καινούργιο θερμοσίφωνα!

Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα με το Service-24.gr

Δες αναλυτικά τι περιλαμβάνει η συντήρηση του Ηλιακου σας Θερμοσιφωνα!

Κλείσε Ραντεβού Για Συντήρηση Ηλιακο σε Λιγότερο από 1′