Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα: Ξέρατε ότι Χαρίζετε 300€ στη ΔΕΗ;

Μην χαρίζετε έτσι απλά χρήματα.

Συντήρηση Ηλιακού θερμοσίφωνα

Καλά διαβάσατε με μια σωστή συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα, ένας ηλιακός θερμοσίφωνας 160L μιας 4μελούς οικογένειας μπορεί να σας εξοικονομήσει περισσότερα από 300€/χρόνο! Οι τιμές του ρεύματος έχουν 6πλασιαστεί τον τελευταίο χρόνο.

Επίσης οι περισσότεροι κατασκευαστές ηλιακών απαιτούν την συντήρηση του ηλιακού ανά 2 χρόνια το πολύ για να ισχύει η 5ετής και 10ετής εγγύηση που δίνουν.. Συγκεκριμένα, ορίζουν ότι ο έλεγχος πρέπει να γίνεται από αδειούχο τεχνικό, να αντικαθίσταται οπωσδήποτε το ανόδιο μαγνησίου και να συμπληρώνεται το αντιψυκτικό υγρό (αντιδιαβρωτικό) του κλειστού κυκλώματος του συλλέκτη.

Μόνο τότε ισχύει η εγγύηση του κατασκευαστή. 

συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα

Πότε πρέπει να γίνεται συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα;

Αν έχετε να κάνετε 2 ή περισσότερα χρόνια συντήρηση ηλιακού αυξάνετε τις πιθανότητες να χαλάσει αλλά μπορεί να έχετε μείωση έως -50% στην απόδοσή του, που σε χρήματα σημαίνει 300€ περισσότερα στον λογαριασμό του ρεύματος! Η βέλτιστη λύση είναι να γίνεται κάθε 2 χρόνια το πολύ, έτσι ο θερμοσίφωνας εκτός την εξοικονόμηση ενέργειας, θα έχει σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, που μπορεί να φτάσει τα 20-25 έτη.


Τι κερδίζετε τελικά με την συντήρηση;

Με λίγα λόγια μία 4 μελής οικογένεια εξοικονομεί περίπου 300€ τον χρόνο σε ρεύμα, αλλά κυρίως διασφαλίζει τη μακροζωία του Ηλιακού θερμοσίφωνα σε περισσότερα από 15 χρόνια.

Το ποσό που εξοικονομείτε στη διάρκεια 5 χρόνων (με τις σημερινές τιμές του ρεύματος φτάνει για να αγοράσετε 2 καινούργιους θερμοσίφωνες!

Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα Μόνο 39€ με το Service-24.gr

Δες αναλυτικά τι περιλαμβάνει η συντήρηση του Ηλιακου σας Θερμοσιφωνα!

Κλείσε Ραντεβού Για Συντήρηση Ηλιακο σε Λιγότερο από 1′