Καθαρισμος Τζακιου: Γιατί Πρέπει να Καθαριστεί Άμεσα!

Μάθετε γιατί!

καθαρισμός τζακιού, καθαρισμός καμινάδας

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμος τζακιου;

Για την υγεία του τζακιού του ίδιου. Από την πολλή χρήση παραμένει πολλή στάχτη η οποία δεν έχει υποστεί καύση και δημιουργεί τοιχώματα πάνω στο τζάκι που μπορούν να φθείρουν τη δομή του ή και να προκαλέσουν πυρκαγιά

Για αναπνευστικούς λόγους. Το τζάκι θα πρέπει να αερίζεται σωστά και να υπάρχουν οι “δίοδοι” για τον καπνό αλλά και το οξυγόνο ώστε το τζάκι να μην “καπνίζει” και να φέρνει τις βλαβερές ουσίες μέσα στο σπίτι και να δημιουργεί προβλήματα σε όσους μένουν μέσα.

Πότε πρέπει να γίνει καθαρισμος τζακιου;

καθαρισμός τζακιού, καθαρισμός καμινάδας

Μην παραμελείτε το τζάκι σας. Αν δε το έχετε καθαρίσει, στο τέλος της περιόδου, τότε πρέπει να το κάνετε οπωσδήποτε πριν το ανάψετε!

Επίσης, οι επιστήμονες λένε ότι ο COVID-19 είναι ιδιαίτερα επιθετικός σε ανθρώπους με επιβαρυμένο αναπνευστικό άρα και ο καθαρισμος τζακιου!

Μάθε τι περιλαμβάνει ο καθαρισμός Τζακιού στο Service-24.gr

Εξασφαλίστε την ασφαλή λειτουργία του τζακιού! Μην αφήνετε να δημιουργηθούν ανεπιθύμητα προβλήματα, οργανώστε τον καθαρισμός του τζακιού σας άμεσα!

Δες εδώ τι περιλαμβάνει αναλυτικά ο καθαρισμός τζακιού αλλά και τις αξιολογήσεις που έχουμε λάβει από προηγούμενους πελάτες.

Κλείσε Ραντεβού Για Καθαρισμό Τζακιού σε Λιγότερο από 1′