Καθαρισμος Τζακιων: Γιατί Πρέπει να Καθαριστεί Άμεσα!

Μάθετε γιατί!

καθαρισμος τζακιων

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμος τζακιων;

Για την υγεία του τζακιού του ίδιου. Από την πολλή χρήση παραμένει πολλή στάχτη η οποία δεν έχει υποστεί καύση και δημιουργεί τοιχώματα πάνω στο τζάκι που μπορούν να φθείρουν τη δομή του ή και να προκαλέσουν πυρκαγιά

Για αναπνευστικούς λόγους. Το τζάκι θα πρέπει να αερίζεται σωστά και να υπάρχουν οι “δίοδοι” για τον καπνό αλλά και το οξυγόνο ώστε το τζάκι να μην “καπνίζει” και να φέρνει τις βλαβερές ουσίες μέσα στο σπίτι και να δημιουργεί προβλήματα σε όσους μένουν μέσα.

Πότε πρέπει να γίνει καθαρισμος τζακιων;

Μην παραμελείτε το τζάκι σας. Αν δε το έχετε καθαρίσει, στο τέλος της περιόδου, δηλαδή τέλη χειμώνα αρχές άνοιξης, τότε πρέπει να το κάνετε οπωσδήποτε πριν το ανάψετε, δηλαδή τον Οκτώβριο.

Επίσης, οι επιστήμονες λένε ότι ο COVID-19, αλλά και η κοινή γρίπη, είναι ιδιαίτερα επιθετικά σε ανθρώπους με επιβαρυμένο αναπνευστικό άρα και ο καθαρισμος τζακιου, θα πρέπει να είναι στις προτεραιότητες μας.

Μάθε τι περιλαμβάνει ο καθαρισμός Τζακιων στο Service-24.gr

Εξασφαλίστε την ασφαλή λειτουργία του τζακιού! Μην αφήνετε να δημιουργηθούν ανεπιθύμητα προβλήματα, οργανώστε τον καθαρισμός του τζακιού σας άμεσα!

Δες εδώ τι περιλαμβάνει αναλυτικά ο καθαρισμός τζακιων αλλά και τις αξιολογήσεις που έχουμε λάβει από προηγούμενους πελάτες.

Κλείσε Ραντεβού Για Καθαρισμό Τζακιού σε Λιγότερο από 1′